Informació pel procés d’escolarització del curs 2020/2021

Benvinguts al col·legi La Salle Pont d’Inca. En aquest espai trobareu tota la informació del procés d’admissió i escolarització dels seus fills/es en la nostra escola.

La Direcció i el personal d’administració estem treballant per poder atendre, de forma telemàtica i presencial (amb cita prèvia i tot d’una que sigui possible), a totes les famílies interessades i fer que el procés sigui el més fàcil per a tots vosaltres.

La situació actual no ha de ser el motiu pel qual no ens puguis conèixer, per això vos proposam que tinguem un primer contacte en el què poguem contar-te qui som i poder resoldre tots els dubtes referents a l’educació del teu fill/a.

Emplena el següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres per les següents vies:

Email

dirgenpontdinca@lasallevp.es

Gràcies pel vostre interès.

Salutacions

L’Equip Directiu

Telèfon

971 60 02 49

Mira més enllà

La nostra metodologia didàctica, pionera en l’àmbit educatiu, cerca potenciar el desenvolupament fícis, afectiu, social i intel·lectual de l’alumne.

Caràcter Propi

El Caràcter Propi de les Obres Educatives La Salle és un document que
plasma els trets de la seva identitat. Expressa els seus desitjos de
transformar la societat per mitjà de l’educació i recull els principis que
donen sentit a la seva Missió Educativa.

INFORMACIÓ GENERAL 2020/21

Som un centre que té una proposta d’educació en valors per al desenvolpument de la persona en la responsabilitat i la creativitat…

CalendarI dels procés d'escolarització curs 2020/21

Criteris complementaris de baremació La Salle Pont d’Inca:

– Germans de parts múltiples 0,5 punts.

Enllaços útils de la Conselleria d’Educació:

Darreres notícies 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Información sobre cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies